Over mij

Binnen de reisbranche heb ik vele jaren als leidinggevende of als interim manager gewerkt waarin het aansturen en begeleiden van mensen me altijd het meest geïnspireerd heeft.
Ik werk vanuit een optimistische insteek. Mijn manier van aanpak in contact met collegae is vanuit een zakelijk perspectief: werken met plezier en aandacht, samenwerkingsgericht en motiverend voor anderen, om resultaten te behalen.
Nadat ik een aantal jaren als docent toerisme heb gewerkt en vervolgens in 2007 mijn eigen bedrijf voor arbeidsbemiddeling in de reisbranche bent gestart (www.flexworkintravel.nl), ontstond de behoefte aan meer verdieping in mijn werkzaamheden.
In 2013 heeft dat geleid tot de opleiding Coachen als professie aan de Alba Academie.  De afgelopen jaren heb ik diverse workshops gevolgd op het gebied van krachtgericht coachen, talent management en appreciative inquiry. Ik werk daarnaast voor Rendementdoortalent.nl.  Wij trainen teams en hun medewerkers om het maximale rendement uit hun talenten te halen.