Coaching

Ben je op zoek naar verandering in je (werk)situatie, loop je vast, heb je behoefte om in beweging te komen om zaken te veranderen.
Zit je niet op je plek en heb je behoefte uit te zoeken waar je wel op je plek bent.
Wil je meer voldoening vinden in wat je doet?

Als coach ga ik graag de uitdaging aan om met jou te onderzoeken waar de mogelijkheden zijn om jezelf in beweging te krijgen en dat te bekrachtigen. Ik maak je bewuster van je doen en handelen en het effect van je gedrag op anderen.

Met behulp van gesprekstechnieken en diverse methodieken zal ik je feedback geven. Ik werk kracht- en doelgericht. Ik faciliteer en motiveer je om vanuit andere percepties te leren kijken. Daarnaast doe ik een beroep op je zelfoplossend vermogen waardoor je jezelf meer in je kracht kunt zetten.
Tijdens het coachingstraject zul je zelf ontdekken wat goed voor je is en/of wat het beste bij je past.

Mijn aanpak is resultaat gericht.
Ik kijk graag naar de dingen die werken, je sterke punten, vanuit een positieve en waarderende aanpak tot het bereiken van je doelen. Waar zitten je kwaliteiten en hoe kun je die maximaal inzetten.

Een traject bestaat doorgaan uit 4 tot 6 gesprekken.
Tijdens een vrijblijvend intake gesprek wordt uitgebreid ingegaan op de coachvraag en de werkwijze. Bovendien wordt er bepaald of er een “klik” is en het vertrouwen er is om het traject te starten.
De gesprekken duren per sessie een uur tot 1,5 uur.