Testimonials

“Ik ben zeer tevreden over het coachtraject bij Pascale. Ik heb het als positief stimulerend ervaren waarbij ze een rustige, bescheiden en persoonlijke rol had. Ze gaf mij zeer de ruimte als ik uitweidde en begeleidde het gesprek steeds subtiel terug naar de rode draad.” – Carolien

“Fijne aanpak door neutrale en open houding.” – Simone

“Fijne open gesprekken gevoerd, luistert heel goed, stelt concrete vragen om beeld te vormen en is doelgericht.” – Desiree

“Pascale is heel open en dat geeft een prettig gevoel. Ze luisterde goed naar wat ik vertelde en raakte me met haar feedback.” – Stephanie

“Blij met feedback en vraagstelling, ik voelde me veilig.” – Karel

“De aanpak is meedenkend, inlevend, duidelijk en concreet.” – Annabel

“Ik heb een 1/2 jaar lang met Pascale een coachtraject gedaan over mijn karakter eigenschappen.
Wat begon als begeleiding bij mijn zoektocht naar nieuw werk als 50+er werd al gauw het inzicht krijgen in mijn eigen houding, instellingen en analyse van hoe ik in elkaar zit.
Dit bepaalt immers o.a. hoe ik sta tegenover het zoeken naar werk, maar ook hoe ik als dat niet zou lukken, steviger in mijn leven zal staan. Ik heb daarbij veel geleerd over mijzelf, waarbij Pascale altijd op open wijze begeleiding gaf en mij steeds in mijn waarde liet. Ik kan haar dan ook aanraden voor een coachtraject om meer over jezelf te ontdekken.” – Diederik